Menaix a truà

Cris Juanico, Juanjo Muñoz i Toni Xuclà, després dels tres primers treballs i del directe-recopilatori a l’Auditori de Barcelona, giren el cinquè disc que porta per títol Guia de petits senyals. L’actualitat social que estem vivint no es queda al marge d'aquest treball. És per això que, a més dels temes d’olor mediterrànea, també hi trobarem referències als esdeveniments del 15-M a Barcelona a la cançó "Plaça Catalunya" o a les relacions personals a través de la xarxa a "Amors de Pantalla". Tampoc hi falta un espai per a temes instrumentals i alguna versió sorpresa.

NOTA: Consultar l'apartat Menaix a Banda (amb l'acompanyament de la banda de la localitat)
Menaix a Truà va néixer com a punt de trobada dels camins de tres de les personalitats més inquietes del panorama musical autòcton dels últims anys: Cris Juanico, cantant de Ja t’ho diré; Juanjo Muñoz, guitarra i veu de Gossos i Toni Xuclà, músic i productor ben conegut per tots.

El que en principi era només un projecte temporal, donats els compromisos d’agenda dels tres integrants, va esdevenir un fenomen musical de primer ordre a Catalunya i després del gran èxit aconseguit arreu dels Països Catalans amb el seu àlbum de debut gravat en directe, van decidir seguir endavant la trajectòria del grup.

Han passat els anys i de nou ens presenten el resultat de la combinació de les tres i variades sensibilitats.

-Menaix a truà - Música Global 2000
-Petits moments d'estricta simpatia
- Música Global 2002
-Com el Vent - Música Global 2008
-10 anys CD+DVD - Músical Global 2009
-Guia de petits senyals - Música Global 2012

Formació

Cris Juanico, veu i baix
Juanjo Muñoz, veu i guitarres
Toni Xuclà, veu i guitarres