Soulshine Voices

Soulshine Voices
Soulshine Voices
Soulshine Voices
L’aventura musical del grup Soulshine Voices comença el maig del 2006 per iniciativa de Sandrine Garcia artista molt arrelada en el panorama musical Jazz / gospel del sud de França.

L'amor a la música gospel i el soul va reunir aquests artistes que vinculen el repertori tradicional al gospel modern. De diversos orígens vocals i musicals, els intèrprets es van trobar amb un estil dinàmic que fa de Soulshine Voices un sol grup.

L’esperit de la banda i dels seus components creix amb conceptes que marquen la seva dinàmica d’actuació. Així paraules com esperit d'obertura i tolerància entren a ser claus en el comportament, la preparació del repertori, la tècnica vocal i la interpretació.

El repertori és arrelat a la tradició Gospel i s’amplia amb colors musicals provinents del estils afins: Blues, Jazz, Funk i Soul, i amb una característica que és la sacralitat d’aquestes cançons, que formen part d’un patrimoni històric i musical, i que estan connectades alhora a l’experiència diària.

Amb els seus concerts busquen doncs l’autenticitat, una caminada espiritual, individual i col·lectiva que condueixi a un millor coneixement de sí mateix i al respecte pels altres.
Des de ben jove, Sandrine es manifesta com una cantant animada pel desig desbordant d’expressar les seves emocions. La cantant té un registre mezzo-soprano que revela una personalitat sensible i profunda i des de ben joveneta crida l’atenció als centres on va estudiar: JAM Montpellier i CIM París.

Més tard s'uneix a Black & White Gospel Singers, formació dirigida per Emmanuel Djob. I és aquí on justament entra en contacte amb el món del Gospel. D’aquesta manera i després de moltes experiències en diferents formacions de Jazz i Gospel, i en gires nacionals i internacionals, la Sandrine crea el grup Soulshine Voices el maig del 2006, una aventura preciosa que comparteix amb cantants i músics de gran talent.

Les veus soulshine han estat presents en escenaris d’arreu destacant particularment la col·laboració amb Rhoda Scott, i programacions com el Festival IX Tres Culturas de Múrcia, al Jazz au Mercure de Tolosa, al Paris Pragues Jazz Club, a la Mostra de Jazz de Bordeus ...

Formació

Quintet
Mariame Fraizy - soprano
Sandrine Garcia - alto
Thierry Ralefomanana - tenor
Martin Edjoma - baríton
Franck Roze - piano

Septet
Mariame Fraizy - soprano
Djaara Dieng - mezzo
Sandrine Garcia - alto
Thierry Ralefomanana - tenor
Charlie Chance - tenor
Martin Edjoma - baríton
Franck Roze - piano

Xarxes socials