Eduard Canimas
Cançó

Sumari
Nou disc UN PAM DE NET Sens dubte un dels talents més valorats pel que fa a cançó d’autor presenta un nou disc i espectacle, caracteritzat per aquesta capacitat que té per fer-nos viure el que ens explica

Presentació
Un Pam de Net
“Hem obert el disc amb uns temes que recuperen la contundència elèctrica i rockera per anar-nos enlairant a zones de calma i més subtils.
En el directe que volem oferir tornarem a pujar la intensitat per acabar ballant amb l'alegria.
Aquest nou treball està fet de deu cançons com deu esglaons per tal que, mentre els vas pujant, potser també t'ajudin a buidar la maleta, et puguis sentir més bé, més lleuger i potser també puguis connectar amb racons profunds de tu mateix, de tu mateixa."

Un disc treballat a partir d’un Canimas viu i en evolució constant, que busca i troba i torna a buscar com a bon inquiet, o tal com diu ell:
"Jo em pensava que ja estava, que ja ho tenia. Em volia quedar espatarrat al cel amb els budes i amb tot déu, però no va colar. Em van fer fóra. No es pot entrar i viatjar pel cel amb un equipatge que superi els 300 grams (pes aprox. del cor d'un adult) ni amb matèries perilloses.
Em va tocar tornar cap avall per desempallegar-me de tot l'arsenal de líquids explosius, productes contaminants, ganivets esmolats i tota mena de ferralla mental. Em va tocar tornar a fer coses i cançons per anar-me alliberant de tot això que encara porto a la maleta."

Video: No vull ancorar-me

Discografia
-Canimas i rebentes - A.R.T.P. Discogràfica, 2003
-No hi ha crisi -A.R.T.P. Discogràfica, 2006
-Sagrat cor -Música Global, 2010
-Un pam de net -Música Global, 2016
Formació
Eduard Canimas - veu i guitarra
David Ibáñez - guitarres elèctriques, banjo, ukulele - lap steel
Xavier Grau - baix elèctric
Jaume Catà - bateria i percussions


 

Par a més informació:

Batall Produccions
Tel. (34) 977 613 339
e-mail: batall@batall.com
Balmes, 25 Baixos 3
43800 VALLS - Tarragona