Enric Casasses i Don Simón i Telefunken
Poesia i música

Sumari
Nou disc i espectacle ORBITEN a càrrec d'un dels millors poetes actuals i junt amb els esplèndits Don Simón i Telefunken. A partir del maig tindrem el disc i l'espectacle a punt per a salvar-vos l'ànima amb la gira d'aquest format

Presentació
Els uns venien de can Pixa i l'altre de can Pistraus i es van trobar en un punt indeterminat de l'autopista que porta a la Quinta Forca, on s'hi van passar llarguíssimes i agradabilíssimes estones xiuxiuejant-se nanes electròniques per fer l'amorfú els uns i versos per deixar al descobert els reversos del món, l'altre.

Biografia
Enric Casasses, poeta i rapsode. La seva actitud es podria relacionar amb la generació “beat”, Dylan, Verdaguer, Foix o Brossa, sense oblidar el dadaisme europeu. Això pot explicar-nos la singularitat de la seva obra, en la que la quotidianitat i l’insòlit es donen la mà.

El grup musical Don Simon i Telefunken amb els seus bugui buguis per a robots rovellats, mambos bomba, calipsos per a l’apocalipsi i rocanrols somnàmbuls posaran la seva “camiseta i el seu canesú” musical a l’abecedari d’infinites tombarelles de l’Enric.

Discografia
Orbiten: Proper disc a finals d'any

Formació
Enric Casasses - veu
Prudi - cordes
Iván Telefunken - tecles

 

Par a més informació:

Batall Produccions
Tel. (34) 977 613 339
e-mail: batall@batall.com
Balmes, 25 Baixos 3
43800 VALLS - Tarragona