Anna Roig i Carles Belda

Anna Roig i Carles Belda
PASSAR-LA BÉ
recital de cançó vital


Anna Roig i Carles Belda s’uneixen en un recital amb el principal objectiu, com diu el mateix títol, de passar-la bé i fer-la passar bé al públic. Perquè per a gaudir d’una bona estona només fa falta una veu, un acordió diatònic, complicitat i un bon reguitzell de cançons d’aquelles que desperten el somriure als llavis i fan bategar el cor amb més força.

Versions de diferents orígens, autors, èpoques i estils, en català, francès, occità, portuguès, crioll i altres llengües estimades que son família de ben a prop. Cançons que són petites perles com Sodade/Cesaria Évora, Dansa d’amor/Toti Soler, Una caseta/Emili Vendrell, Ninna Nanna/Pink Martini, Tomara/Vinicius de Moraes, Parlant-me de tu/Raimon, entre d’altres, amb les que els dos artistes han coincidit que els fan despertar les papallones de la panxa i les ganes de compartir.

Com qui serveix unes cançons en la sobretaula d’un bon àpat, com qui vol fer sentir a gust els seus convidats, com qui vol celebrar la vida i la sort d’estar acompanyats, Carles Belda i Anna Roig, us conviden a passar una estona agradable, amb tota simplicitat, al voltant de la seva taula, passant-la bé.


Formació

Anna Roig - veu
Carles Belda - acordió