ELS FETS I L'ATZAR
Marc Parrot presenta el seu onzè disc, Els Fets i l’Atzar

En aquest nou treball es conjuguen la lírica i la profunditat de les lletres amb l’experimentació dels sons, elements que, d'una màgica pirueta, l'artista en fa sorgir cançons boniques, senzilles i directes.

Com acostuma a fer, Marc Parrot presenta el seu nou disc 'Els fets i l'atzar' amb una cuidada posada en escena, a càrrec de Judith Pujol, en què mostra els diferents tons i matisos de cada cançó fins a fer-ne tot un espectacle i una experiència a recordar.

TURISME PER LA MEMÒRIA
-nou espectacle a partir de setembre-
Turisme per la memòria és un viatge de plaer pels racons viscuts d'aquests 30 anys de carrera. Un viatge que en Marc proposa perquè el públic l'acompanyi en el que ha estat més essencial d'aquesta experiència: les cançons i els companys. Tot allò que ha compartit i que ara serveix per dibuixar la ruta argumental d'una posada en escena teatral que ens permet anar i tornar per saber que sempre ha estat on és. Buscant autenticitat i intimitat a cada concert. No es tracta d'una celebració protocol·lària o de gala sinó un mirall real de com el Marc veu l'art i la música, un espai ample i còmode on comunicar-se plenament i com a bon narrador (amfitrió) poderse moure lliurement dins la seva pròpia història.
I com a totes les festes, de tant en tant, tenir la companyia d'amics i músics amb qui ha compartit experiència. Volem celebrar que estem contents de seguir fent música dia a dia. Que compondre ha permès a en Marc Parrot immortalitzar pensaments, emocions, moments i etapes de la vida i que avui
pot mirar enrere i passejar-se per les lletres i les melodies que van escriure fa temps, gaudint-les i tornant a fer-les seves.
30 anys imparables de música. Des de "Solo para locos" fins a "els Fets i l'Atzar", en Marc sempre ens ha fet somiar i viatjar a altres mons. Ens ha convidat dins del seu imaginari, tant visual com sonor per veure la vida des de prismes diferents. Amb propostes plenes de referències teatrals i poètiques, sol o acompanyat de grans instrumentistes. No ha deixat mai indiferent al públic que l'ha descobert i acompanyat aquestes
tres dècades.

Sólo Para Locos - WEA - 1993
Sólo para niños - Warner Music Spain, WEA - 1995
Rompecabezas - Warner Music Spain - 2001
Dos Maletas - PIAS Spain - 2004
Mentider - Producciones Silvestres S.L., Música Global Discogràfica - 2005
Interferència - Música Global Discogràfica - 2007
50 Anys de la Nova Cançó - Música Global Discogràfica - 2009
Començar Pel Final - Música Global Discogràfica - 2011
Sortir Per la Finestra - Música Global Discogràfica - 2014
Refugi - Música Global Discogràfica - 2018
Els fets i l'atzar - U98 MUSIC - 2022

Formació

Marc Parrot - veu i guitarres
Dani Ferrer o Laia Vallès- teclat i veus
Lluís Cartes - baix, bateria i veus

Tècnic de so - Disseny Pascual
Disseny Llum - Arnau Sala o Adrià Pinar

Dramatúrgia - Judith Pujol
Escenografia - Adrià Pinar
Fotografies - Sílvia Poch

Web propi

www.marcparrot.com

Xarxes socials

Properes Actuacions


18/06/23
20:30
TARRAGONA
Marina Port Tarraco
Racons de Mar

29/07/23
22:00
PLANES D'HOSTOLES
Àrea de Pícnic
Planestiueja't

02/09/23
21:30
CAMPLLONG
Plaça Catalunya
Cicle Musicant

Veure totes les actuacions