Joan Reig

Joan Reig
Litúriga de rock'&'roll

Nou espectacle que inclourà cançons de la seva carrera en slitari, amb Els Pets o amb Mesclat, i d’altres que li agrade des Bob Dylan a, Pi de la Serra , de Creedence Clearwater Revival a Pau Riba
Concert dinàmic tant apte per a festivals com per recintes amb aforament assegut
Bagatzem

Joan Reig, conegut sobretot per ser el bateria d'Els Pets i també per una llarga trajectòria que l'ha dut a formar part d'altres grups com Mesclat o Refugi, ens presenta ara el segon disc signat amb el seu nom. Enregistrat al seu poble, Constantí, per Sergi Sabaté i produït pel tarragoní Roger Conesa.

En el disc hi trobem un recull de cançons i poemes recents de collita pròpia, la majoria fruit de la recerca de respostes que ajudin a entendre el món d'ara mateix. Cansat de guaitar enfora i no trobar el que cercava, és de dins de la balconada de l'ànima d'on han sortit els versos i les melodies que l'han ajudat a guarir-se i agafar forces per seguir qüestionant el món i a un mateix.

Bagatzem és on guardem la collita, elaborem el vi, triem les avellanes, encaixem la fruita, és a on anem a cercar les llavors i l'adob per tornar a plantar i sembrar. És on forgem la vida mentre la tremuja l'engoleix i els corrons la trituren inexorablement. Bagatzem és aquell lloc ple de vida que va morint a poc a poc.
És bateria d’Els Pets i també membre d’altres formacions com Refugi, Mesclat i Tàrraco Surfers.

El 2018, presentà el seu primer disc com a cantant en solitari després de més de 35 anys sobre els escenaris i que eren un resum d’allò que interpreta en els seus concerts: peces pròpies noves, d’altres d’Els Pets readaptades i també versions d’artistes que l’han marcat com a músic i persona.

Ara presenta nou projecte Bagatzem amb cançon si poemes propis

-Refugi – Vestits Nous / RGB Suports (2009)

-Joan Reig / RGB Suports (2018)

-Bagatzem / RGB Suports (2021)

Formació

Joan Reig - veu i bateria
Txabi Àbrego - guitarres, mandolina i efectes
Sergi Esteve - guitarres
Sergi Carós -baix elèctric

Web propi

www.joanreig.cat

Xarxes socials