Sand & Soulshine Voices

Sand & Soulshine Voices
Sand & Soulshine Voices
Sand & Soulshine Voices
L’aventura musical del grup Soulshine Voices comença el maig del 2006 per iniciativa de Sandrine Garcia artista molt arrelada en el panorama musical Jazz / gospel del sud de França.

L'amor a la música gospel i el soul va reunir aquests artistes que vinculen el repertori tradicional al gospel modern. De diversos orígens vocals i musicals, els intèrprets es van trobar amb un estil dinàmic que fa de Soulshine Voices un sol grup.

L’esperit de la banda i dels seus components creix amb conceptes que marquen la seva dinàmica d’actuació. Així paraules com esperit d'obertura i tolerància entren a ser claus en el comportament, la preparació del repertori, la tècnica vocal i la interpretació.

El repertori és arrelat a la tradició Gospel i s’amplia amb colors musicals provinents del estils afins: Blues, Jazz, Funk i Soul, i amb una característica que és la sacralitat d’aquestes cançons, que formen part d’un patrimoni històric i musical, i que estan connectades alhora a l’experiència diària.

Amb els seus concerts busquen doncs l’autenticitat, una caminada espiritual, individual i col·lectiva que condueixi a un millor coneixement de sí mateix i al respecte pels altres.
Des de ben jove, Sandrine es manifesta com una cantant animada pel desig desbordant d’expressar les seves emocions. La cantant té un registre mezzo-soprano que revela una personalitat sensible i profunda i des de ben joveneta crida l’atenció als centres on va estudiar: JAM Montpellier i CIM París.

Més tard s'uneix a Black & White Gospel Singers, formació dirigida per Emmanuel Djob. I és aquí on justament entra en contacte amb el món del Gospel. D’aquesta manera i després de moltes experiències en diferents formacions de Jazz i Gospel, i en gires nacionals i internacionals, la Sandrine crea el grup Soulshine Voices el maig del 2006, una aventura preciosa que comparteix amb cantants i músics de gran talent.

Les veus soulshine han estat presents en escenaris d’arreu destacant particularment la col·laboració amb Rhoda Scott, i programacions com el Festival IX Tres Culturas de Múrcia, al Jazz au Mercure de Tolosa, al Paris Pragues Jazz Club, a la Mostra de Jazz de Bordeus ...

Formació

Quintet
Mariame Fraizy - soprano
Sandrine Garcia - alto
Thierry Ralefomanana - tenor
Martin Edjoma - baríton
Franck Roze - piano

Septet
Mariame Fraizy - soprano
Djaara Dieng - mezzo
Sandrine Garcia - alto
Thierry Ralefomanana - tenor
Charlie Chance - tenor
Martin Edjoma - baríton
Franck Roze - piano

Xarxes socials